painkiller addiction treatment painkiller addiction What is Dilaudid?

Urmarire de Santier

Proiectantul este obigat prin lege sa fie prezent pe santier la anumite faze cheie ale construrii, denumite faze determinante. Aceasta prezenta este deci acoperita de costul de proiectare. Deasemenea, pe santier pot aparea situatii neprevazute in proiect si care se vor solutiona de catre noi tot in cadrul onorariului de proiectare.
Este insa indicata prezenta regulata a proiectantului pe santier, nu doar in situatiile specificate mai sus. Acest lucru este recomandabil pentru orice constructie, dar indispensabil pentre cele mari si/sau complexe.
Aceaste vizite regulate (in functie de caz, pot fi zilnice, o data sau de doua ori pe saptamana) se vor face in afara valorii contractului de proiectare, ca un onorariu lunar. Oferim un serviciu care integreaza doua faze importante ale unei investitii imobiliare: consultanta imobiliara si proiectarea.
Desfasurarea acestor doua activitati coordonat ofera avantaje semnificative pentru investitor:
– elimina riscul ca terenul sau cladirea cumparate sa nu se potriveasca intentiilor investitionale initiale
– ofera posibilitatea unei bugetari corecte a intregii investitii inca din primul stadiu, inaintea achizitionarii terenului, optimizeaza timpii necesari desfasurarii operatiunilor
– proiectarea se face pe masura cerintelor pietei imobiliare ceea ce duce la o eficienta sporita a investitiei
– se reduce cu mult riscul aparitiei de probleme ascunse, ceea ce conduce la reducerea riscului global al respectivului proiect imobiliar.